Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kanamestari

Kanan Fileepihvi Persilja-Valkosipuli

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
377 kJ
5%
90 kcal
Rasvaa
1,10g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,300g
2%
Hiilihydraatit
0,20g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
19,70g
39%
Suola
0,64g
11%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 20 elo 22 05.58 ap.
4%
GDA:sta*
(90 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (11%)
 
Proteiinia (88%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
90
Rasva
1,1g
Hh
0,2g
Prot
19,7g
Kohteessa 100 g on 90 kaloria
Kalorien jakautuminen: 11% rasva, 1% hh, 88% prot.

Luokkaan Kanamestari ja Kana liittyvät:

Marinoitu Kanan Koipi
Kanan Iso Fileesuikale
Butter Chicken
Iso Fileesuikale Mojo Verde
Kanan Paneerattu Ohut Fileeleike
Uunivalmis Kanapata
  Näytä lisää tuotteita: Kanamestari Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kanan Reisikoipi
Kanansiipi
Kananrinta
Kanankoipi
Kana
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Hesburger Kananugetit 6 Kpl + Dippi
Hesburger Wings-Kanafilehampurilainen
Hesburger Kananugetit 15 Kpl + 3 Dippiä
Hesburger Wings-Majoneesi
Jyväbroiler Sitrus-Rakuuna Fileepihvi
Kartanon Kana Bolognese Täysjyväpasta-Ateria


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.