Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

0,2 rkl

Basilika

Ravintosisältö
Annoskoko
0,2 rkl
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1 kJ
0%
0 kcal
Rasvaa
0g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,002g
Hiilihydraatit
0,02g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
0,01g
0%
Suola
0g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
2mg
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
0%
GDA:sta*
(0 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (52%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (31%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
0
Rasva
0g
Hh
0,02g
Prot
0,01g
Kohteessa Basilika (0,2 rkl) on 0 kaloria
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 53% hh, 31% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
5 lehteä 1
2 rkl 1
100 g 27

Samankaltaiset kohteet luokasta Mausteet:

Chilijauhe
Suola
Valkosipulijauhe
Mustapippuri
Curryjauhe
  Näytä lisää kohteen Mausteet ravintotietoja

Katso myös:

Järvikylä Basilika
Fazer Amica Basilika-Valkosipuli-Jogurttikastiketta
Rainbow Valkosipuli-Basilika Pastakastike
Makula Kana-Basilikasandwich
Pirkka Pastakastike Tomaatti-Basilika
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kania Ajvar Hot
Salliselta Valkosipulijauhe
Meira Yrttinen Perunakuorrute
Kania Thai Style Curry Cooking Sauce
Santa Maria Perunamauste
Spice Up! Paahdettu Valkosipuli & Chili Öljyssä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.