Päiväkirja - _laihduttaja, 09 touko 18

Auttaako toi oikeesti, jos merkitsee noita syömisiä ylös joka päivä?

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mua on auttanut tajuamaan kuinka kaloripitoisesti ennen söin vaikka sinänsä olikin puhdasta ruokaa. Ei ihme ettei paino tippunut mihinkään. Nyt oppinut säännöllistä ruokarytmiä ja kevyempiä aterioita 
09 touko 18 jäseneltä: Ilonadoe
riippuu henkilöstä. itselläni ei näyttänyt auttavan, kävi vain päinvastoin että ahminta lisääntyi siksi lopetin ruokien kirjaamisen. Toisaalta taas joskus aiemmin kun laihdutin onnistuneesti niin pidin kirjaa  
09 touko 18 jäseneltä: zenniiii
Mua ainaki on auttanu alkuun. Oma tietoisuus ruokien kaloripitoisuuksista ja ravintoarvoista kasvaa, kun merkkaa ylös kaiken mitä syö. Varmaan myöhemmin sitten osaa syödä järkevästi ilman jatkuvaa merkkailuakin, mutta itse ainaki nyt koen sen vielä hyödylliseksi ja tarpeelliseksikin, että kalorimäärät pysyy kurissa. 
09 touko 18 jäseneltä: emsu.o
Mulla on auttanut ja kannustanut paljon: olen oppinut syömään kevyempiä aterioita ja vähentämään napostelua aterioiden välillä ja erityisesti iltaisin. Voi tietysti muutenkin opetella samat asiat kuin laskemalla kaloreita. Sopii kuitenkin mun luonteelle: en usko ennenkuin näen kalorit ruudulla 😬 
09 touko 18 jäseneltä: Pottu72
auttaa tai ei...mutta ainakin on kiva seurata mistä ne päivän kalorit koostuu... minulle on auttanut...kun menee jonkun päivän kalorit yli , sit yrittää taas tsempata seuraavana päivänä 👍 
09 touko 18 jäseneltä: Hippuli7
Minua ne ainakin auttaa hahmottamaan ruokien määriä ja nyt kun alkaa hifistelee niin makrojen suhteita ja kuitumääriä tms. Lisäksi on helpompi huomata ongelmakohdat omissa syömisissä. On myös helpompi seurata, kun on välillä allergiaoireita, että mistä ne mahdollisesti on aiheutunut. 
09 touko 18 jäseneltä: Henkilö
Mulla ne myös auttaa hahmottamaan syömisen määrää ja laatua. Lisäksi aterioiden väliset napostelut on vaihtuneet vesilasillisiin, koska oon liian laiska merkkaamaan yksittäisiä pikkujuttuja mutta myös liian tunnollinen, jotta voisin jättää ne merkkaamatta. 
09 touko 18 jäseneltä: kaurapelto
Ilman merkkailua mun olisi ainakin todella vaikeaa hahmottaa makrot. toisinaan kuvittelen että kalorit menee räikeästi yli kun suunnittelen päivän ateriat mutta ovat ennemmin todella vajaat. Eli kyllä se merkkailu auttaa. 
09 touko 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Olen vinkannut FS:stä painonhallinnasta kiinnostuneille. Pikkuisen karrikoiden ajateltuna, ohjelma aika äkkiä kertoo onko ongelma ruokamäärien hahmottamisessa vai mentaalipuolella. Itse käytän tätä makrojakauman seurantaan ja siihen että tulee syötyä tarpeeksi silloin kuin pitää ja tarpeeksi vähän silloin kun ei pidä syödä liikaa. Toimii älyttömään hyvin. Niistän tällä loput rasvat minimiin. 
09 touko 18 jäseneltä: japolarhe
Kyllä. Kun merkkaa kaikki, niin itselle ainakin tuli kokonais kalorimäärä yllätyksenä. Ei sitä ihmiset ymmärräkkään miten paljon päivän aikana tuleekaan syötyä. 
09 touko 18 jäseneltä: TomFiN85
Ehdottomasti auttaa  
10 touko 18 jäseneltä: Hilddu
Itse ainakin merkkaamalla nähnyt miten paljon jää kalorit vajaaksi(!) kun syö normiruokaa ilman herkkuja. 
10 touko 18 jäseneltä: sagapöö
oma ongelmani on vajaaksi jäävät kalorit, aineenvaihdunta jumittaa tämän vuoksi ja paino ei tipu. ohjelma auttaa minua hahmottamaan tätä asiaa ja työskentelemään sen kanssa.  
10 touko 18 jäseneltä: Kaikalainen
Nyt ollut viikon tämä sovellus ja kalorit on tippunut melkein puoleen. Kaikki nannailu jäänyt pois. juomaksi olen vaihtanut veden. Mulla siis ainakin auttaa.. ja vielä kun olen tosi huono laskemaan kaloreita, niin siihen tämä on tosi hyvä. Ennnen olen vain kirjoittanut vihkoon, tietämättä mitään kaloreista. 
10 touko 18 jäseneltä: Kassutus
auttaa kun tietää mitä tekee 
10 touko 18 jäseneltä: 1antro11
Auttaa jos merkkaa oikein ja kaiken mitä syö ja pysyy oman gda:n sisällä jos haluaa laihtua 👌 
10 touko 18 jäseneltä: LadyLazarus82
Samaa pitkälti kuin muutkin 😁 annoskoot on tän myötä puolittuneet, aikaisemmin kun keitti makaroonia ja teki tomaattikastikkeen 23% sikanautajauhelihalla niin keitettiin aina puoli pussia vähintään ja siitä ruoasta riitti yhteen kertaan kahdelle ihmiselle. En edes tajunnu (tai ehkä paremmin ajatellu) mikä satsi se olikaan. Nykyään jauheliha on vähärasvasempaa, syödään täysjyvä pastaa ja saman kokoisesta annoksesta riittää kahdelle kaksi-kolme ateriaa. Salaatteja en kyllä yleensä jaksa laittaa, kurkkua, salaatinlehtiä ja tomaattia kun niissä kalorit on niin minimaaliset, oikeastaan kaiken muun kyllä merkkaan niinä päivinä kun jaksaa. Merkkaamisen myötä on myös tullu ajatus siitä paljonko päivän aikana oikeastaan voi syödä ja nykyään periaatteessa pystyis kyllä menemään ilman merkkauksia, jos ei tule uusia ruokia 
10 touko 18 jäseneltä: lakkanen
Kyllä auttaa! Kunhan ei arvioi sinnepäin vaan opettelee punnitsemaan ruoat ja laittaa sen mukaan, kun on oikeasti syönyt. Digitaalinen keittiövaaka on hyvä, kun se laskee grammalleen.  
10 touko 18 jäseneltä: Mia-Mikaela

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - _laihduttaja


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.