Päiväkirja - Napsukukka, 11 kesä 18

Latasin tämän ohjelman joskus vuosia sitten puhelimeeni, mutta ilmeisesti sen käyttö jäi vähälle käytölle, kun olin poistanut sen. Nyt kokeillaan uudestaan, kun kaverini on omalla matkallaan muuttaa elämäntapojaan saanut upeita tuloksia tämän appin tuella.
Olen aina ollut ruoan rakastaja ja herkut on minulle melkein jokapäiväistä jossain muodossa. Viimeisen vuoden aikana painoni on noussut kiivaasti ja alan olemaan hieman voimaton asian edessä. Välillä on haastavaa saada itsestään irti, että laittaisi ravinteikasta ja hyvää ruokaa. Helposti löytää kaapista jotain helppoa ja epäterveellistä, sen sijaan että näkisi hieman vaivaa. Haluan olla kunnossa ja nauttia elämästäni ja ruoasta tasapainoisesti. Pitänee käydä ostamassa pieni ruokavaaka, jota kannan mukanani kaikkialle! En halua alkaa rajoittamaan elämääni, mutta seuraan mitä oikein suuhuni laitan. Tsemppiä mulle ja kaikille!

Näytä dieettikalenteri, 11 kesäkuuta 2018:
2196 kcal Rasva: 71,09g | Prot: 72,46g | Hh: 311,06g.   Aamiainen: Mansikat, Elovena Kaurainen Välipalapatukka Vadelma, Valio Profeel Proteiinijuoma Minttukaakao. Lounas: Fazer Turkinpippuri, Punasipuli, Valio Creme Fraiche, Valio Turkkilainen Jogurtti, Dulano Schwarzwaldin Kinkku, Kurkelan Tila Kaurarieskaset. Päivällinen: Lihapyörykät (Naudanliha), Pirkka Lohkoperuna. Välipalat/Muut: Täytekakku Kuorrutteella (Kotiresepti tai Kaupan), Fazer Turkinpippuri. lisää...
2290 kcal Harjoitus: Lepo - 16 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

   Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Napsukukka


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.