Päiväkirja - shak3r_, 20 kesä 18

Miten itsekukainenkin laskee oman GDAnsa? Lähinnä se aktiivisuustaso, mitä siihen osaisi laittaa? Vaihtoehtoina on noi:
"minimaalinen aktiivisuus"
"vähäinen aktiivisuus"
"aktiivinen" ja
"erittäin aktiivinen".

Mulla on tavoitteena painon pudottaminen, mutta toi aktiivisuus mua hämmentää. Käyn salilla vähintään 2x viikko ja päivän askeleet vaihtelee n2500- n18000 riippuen käynkö kävelyllä kuinka innolla. Normipäivänä kun ei ole jaksanut käydä suuremmin kävelemässä on askeleet yleensä siinä 6000 hujakoilla. Olenko siis "minimaalisesti aktiivinen" vai "vähäisen aktiivinen" vaiko kenties jopa "aktiivinen". Vaikuttaa pienikin säätö sen pari sataa kaloria ja liikaa ei ois näillä läskeillä vara syödä, mut silti jotenki tuntuu, etten ehkä ihan kumminkaan näillä kaloreilla(1700), varsinkaan punttipäivinä pärjää.
Salipäivinä tulee kaloreita treenijuomasta ja palkkarista perusruuan lisäksi(yhteensä n300kcal). Ja sit jos ei syö ruokaa, niin ei se rautakaan nouse..

Miten te muut ootte oman aktiivisuutenne(ja millasella aktiivuudella) säätäny?

Näytä dieettikalenteri, 20 kesäkuuta 2018:
1853 kcal Rasva: 51,83g | Prot: 150,79g | Hh: 194,87g.   Aamiainen: Maitokahvi, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka. Lounas: Fazer Amica Marjakiisseliä, Salaatti, Jauheliha-Perunalaatikko. Päivällinen: Fazer Amica Perunasosetta, Porkkanat, Lihamureke. Välipalat/Muut: Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, BioTech USA Iso Whey Zero, Force OSMO CARB +, Force BCAA Drink Mix Sweet Pear, Becel With Avocado & Lime Oil, Pauluns Supernäkkäri, Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Maitokahvi. lisää...
2136 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Fatsecretin verkkosivulta: Minim.: enimmäkseen arkielämän toimintaa kuten lepääminen, toimistotyö tai autolla ajaminen. Voi sisältää kohtuullisia kotitöitä ja seisomista, mutta ei kevyitä harjoituksia. Vähäinen: arkielämän toiminnan lisäksi hieman raskaampia tehtäviä kuten seisominen pidempiä aikoja tai kotityöt. Joitain kevyitä harjoituksia kuten hidas kävely, rauhallinen pyöräily tai puutarhan hoito. Aktiivinen: minimaallinen määrä istumista ja/tai lepäämistä. Voi työskennellä ympäristössä, joka vaatii seisomista ja/tai jonkinlaista fyysistä työtä. Tekee säännöllisesti kohtuullisia harjoituksia kuten tanssi, reipas kävely tai uinti. Erittäin akt.: Työskentelee fyysisesti rasittavassa ympäristössä kuten rakennustyömaa ja/tai suorittaa raskaita harjoituksia useampana päivänä viikossa. Harjoitukset voivat olla mm. lenkkeilyä, kuntosalia tai fyysisiä urheilulajeja. 
20 kesä 18 jäseneltä: Sannikka1
Oon kans miettinyt sopivaa tasoa. Askeleita tulee päivän aikana päivästä riippuen n. 6000-12000 kännykän laskurin mukaan. Sisältää koiran ulkoilutukset ja kauppareissut. Työ on auton ratissa olemista, joten se ei kaloreita kuluta. Laitoin tasoksi ”vähäinen aktiivisuus”. Niin sain kalorit lähemmäksi nykyistä kulutustani. Huijaanko itseäni? 
25 heinä 18 jäseneltä: purkkis
Mulle tulee kännykän laskurilla yleensä alle 2000 askeletta päivässä :o vaan jos meen ekstra kävelylle tulee enemmän mutta harvoin yli 10 000 kuitenkin... no kotona kännykkä jossain pöydällä mutta paljon siitäkin tulis lisää :P itse olen laittanut vähäisen mutta ehkä pitäis olla aktiivinen pienen vauvvan hoiton ja täysimetyksen takia, tulee sitä kuntoiluakin nyt tehtyä kotona melko joka päivä jotakin :) 
25 heinä 18 jäseneltä: pilmekas
Mulla taitaa olla vähäinen aktiivisuus, 1900 kcal/päivä. Helteillä jää koiralenkit minimiin, askeleita kumminkin +10 000/päivä ja just kahdesti viikossa käyn salilla. Tosin välillä syön yli 2000 kcal ja välillä alle 1900 kcal, tasaantuu sit kumminkin. Polarin rannekkeen mukaan päivän kulutus yleensä joku 2200 kcal, kehonkoostumusmittauksen mukaan peruskulutus on 1600 kcal. Mulla paino putoaa aika hitaasti, mutta kehonkoostumusmittauksen perusteella (tehty huhtikuussa ja kesäkuussa) rasva palaa kumminkin. Syö treenipäivinä vaan enemmän, ei siellä salilla tosiaan jaksa, jos ei syö. 
25 heinä 18 jäseneltä: hanna.kk
Mä oon sairaanhoitajana vaativalla osastolla, treenaan 6x viikossa (sali, tanssi, juoksu) kävelen lähes joka paikkaan ja muutenkin touhaan paljon. Olen laittanut erittäin aktiiviseksi. Laskee että jos haluan pudottaa painoa niin 2100 kcal/päivä. Joskus menee sen alle kylläkin. Hyvin laskee paino. 
25 heinä 18 jäseneltä: marianna.emilia.pafs
Mulla vähäinen aktiivisuus, käyn töissä, välillä kävelemässä eli aika nollaliikunta. 
25 heinä 18 jäseneltä: J0hQ

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - shak3r_


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.