Päiväkirja - Nikitse01, 09 syys 18

Hur gjorde ni? För att nå era mål? Jag klarar av att äta någorlunda bra på vardagar men på helger så överäter jag och äter allt jag ser... Jag vet inte hur jag ska sluta för jag får alltid tankesättet ”skitsamma de gör inget”. Känner mig typ tvingad att äta av mig själv

Näytä dieettikalenteri, 09 syyskuuta 2018:
1878 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

4 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Allt handlar om viljestyrka. Klarar du inte av att behärska dig så ändra strategi. Vissa fastar och begränsar sitt ätande till 2 mål om dagen. Om man bara äter 2 mål så kan man inte få i sig hur mycket kalorier som helst. Vissa käkar low carb dvs stryker alla snabba kolhydrater för att hålla nere kalorierna. Men ditt problem verkar ju inte vara att äta nyttigt och balanserat under veckan utan det är att du tappar kontrollen när det är helg. Vad är det för situationer du hamnar i som bidrar till att du tappar motivationen? Kan du förbereda dig bättre för att hantera det enorma suget du drabbas av just då? Jag bakar "nyttigt" godis och fryser in. Det är DET jag äter och inget annat. Är suget hårt mot mig blir jag hårdare tillbaka.  
09 syys 18 jäseneltä: Sandrrrrra
Följ Olga Rönnberg på Instagram och lär av henne - man måste hitta ett hållbart ätande alla dar i veckan hela året. Alla förbud gör ju att man hetsäter när man inte till slut orkar stå emot sina förbud. Jag tänker så här - frukost lunch och middag under en vecka är 21 måltider. Fyra av dem kan jag välja att äta vad som helst men en vanlig portion övriga måltider väljer jag nyttiga men gooda alternativ. Lördagar äter jag godis och då inte allt utan något jag vill ha!! Tex en god chokladkaka eller en påse lakrits. Om jag är supersugen på nått på vardagen tar jag något sockerfritt godis eller sockerfri glass eller så unnar jag mig en liten bit! Funkar perfekt för mig men alla är ju olika! Lycka till 
09 syys 18 jäseneltä: twirlycamilla
Samma här ! Tyvärr på kvällarna också småäter jag hela tiden 
10 syys 18 jäseneltä: Sanelajusic
Ja, samma här. Kvällarna är hopplösa! Går bra på dagen. 
10 syys 18 jäseneltä: Smulan121
Testa att äta större portioner mat på dagen, det lindrar ofta suget. Och sötsug kan även peka på magnesiumbrist så ett tips kan även vara att skjutsa på med sånt. Jag äter det i tablettform varje dag. Ibland tar jag även det i brustablettform. Det är sött och gott att dricka :) 
10 syys 18 jäseneltä: Sandrrrrra
Man måste hitta det som funkar för var och en :) vissa sätter upp totalförbud och för mig går det inte. jag har 1 fuskdag i veckan då jag äter precis vad jag vill och det håller för mig. Har jag godis eller liknande kvar till nästa dag så kastas det direkt för att slippa frestelsen :) 
10 syys 18 jäseneltä: Foxieda
Tips! Smäller ni er en hel 100gram marabou på kvällen plus en liten chipspåse 175 gram ~ 1500 kalorier. Byt till att äta en hel burk 500 gram med osötad naturell kvarg (förslagsvis Ica basic för 10 kr!) Späd ut den med valfri lightsaft för bättre konstisens och smak, toppa med bär, typ frysta hallon som du tinar i micron. Där har ni 350 kalorier med hela 60 gram protein. Och ni kommer garanterat inte vara småhungriga efteråt. Drick en glas vatten, saft eller lightläsk till så blir det kanon! 
10 syys 18 jäseneltä: evelinaegdahl
Jag köper proteinbars, proteinpudding att äta om jag blir sugen på nåt. Och jag försöker undvika att köpa hem onyttiga saker. Ibland när suget kommer, så har jag gått ut på en promenad. Jag tror att om man har den rätta viljan så går det. Det ska vara roligt att gå ner i vikt, och man ska inte känns det som ett tvång. 
10 syys 18 jäseneltä: goa_anna79
Jag kan inte motstå sug så alla mina måste ersättas. Ersätter idag allt onyttigt med nyttigt. 
10 syys 18 jäseneltä: elin35
Tips är från mig att om du kör en vecka utan socker, kommer du långt. Om man gillar jordnötssmör så brukar jag ta en kaffesked för suget. Men jag kör GI och skiljer sig med om det ev. Blir nyttigt för dig🤗 
10 syys 18 jäseneltä: cocarolla17
Hitta någon motivation eller ett starkt mål. Något du vill ha. Jag hade först bara att bli normalvikt men sen när jag kom ner så hitta jag intresset för fitness och jobbar nu med det istället för komma ner dem sista kg men ändå att bygga upp musklerna. Så bilder inom fitness hjälper mig och sen kosten hjälper mig massa. Jag har bytt ut allt onyttigt till nyttiga saker. Jag gör nyttig chokladtryffel och nyttiga dammsugare mm och har i frysen som jag då vänder mig till att ta så fort suget kommer. Sen är det mycket träning med sin självdisciplin man måste jobba med. Vill man något tillräckligt mycket så gör man allt för det. Jag unnar mig och även funkar som en motivation att köpa hem kosttillskott och sånt och annat gott till bakningen. Bara dem paketen blir en motivation för mig :)  
11 syys 18 jäseneltä: Song ji ra

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nikitse01


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.