Päiväkirja - Temeza, 05 maalis 19


Näytä dieettikalenteri, 05 maaliskuuta 2019:
2039 kcal Rasva: 93,25g | Prot: 115,03g | Hh: 184,11g.   Aamiainen: Mantelit, Mass Omega3, Parapähkinät, Zinzino Lean Shake Chocolate. Lounas: Njie Propud Chocolate, Kotipizza Jauhelihapizza. Päivällinen: Fazer Kaurasämpylä, Atria Takuumurea Naudan Paahtopaisti, Banaanit, Pirkka Kaurajuoma, Zinzino Lean Shake Chocolate, Parapähkinät. Välipalat/Muut: Earth Control Cashew- ja Karpalosekoitus. lisää...

16 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Onko lukukokemuksia?Just aloittelen... 
05 maalis 19 jäseneltä: Temeza
Kirjaa en ole lukenut mutta YouTubesta olen kuunnellut kirjoittajan ajatuksia ja järkeenhän ne käyvät. Kerro sitten mielipiteesi kun olet lukenut! Onko tuossa kirjassa reseptejä myös? 
05 maalis 19 jäseneltä: Pottu72
Ebaysta e-kirjana 2.60€. On reseptejä. Idea ilmeisesti perustuu luonnollisiin ravintotiheisiin ruokiin, pitkälti kasvisruokavalioon. Syömällä terveellisesti ravintotiheitä ruokia kokonaiskalorit pysyvät automaattisesti kohtuudessa ilman tarkkailua, nälkä häviää ja keho voi hyvin. Täten kaikki dietit ovat väliaikaisia, jopa vaarallisia ja turhia. Etenkin Atkinssia yms. ampuu alas. Kunhan ehtii lukea... 
06 maalis 19 jäseneltä: Temeza
Oisin mieluummin ostanut Amazonin Kindleen, mutta hintaa oli reilun kympin. Aihe kuitenkin kiinnostaa ja ei oo hinnalla pilattu 😁 Kiitos vinkistä (y) 
06 maalis 19 jäseneltä: Karoline.mäke
Kuulostaapa fiksulta. Jotenkin tonne päin mun ajatukset on kallistuneet.  
07 maalis 19 jäseneltä: täti omena
Kuuntelin youtubesta Fuhrmanin esiintymisen. Tosi hyviä esimerkkejä. Ja sieltä löytyi ihan tieteellinen selitys asialle, jota olen täällä pariinkin kertaan ihmetellyt, eli että kroppa alkaa hinkumaan kasvista, kun niitä jonkin aikaa tarpeeksi syö. Jes.  
10 maalis 19 jäseneltä: täti omena
En tunne kirjaa enkä kirjoittajan ajatuksia tarkemmin. Koska Atkins kuitenkin otettiin esiin, sanon sanan siitä (tietämättä mitä kritisoitiin) 😉: Atkins ei ole pelkkää pekonia & munia, karppaamalla olen itse päässyt mm. makeanhimosta & napostelusta & ylipainosta. Aloitusvaiheen jälkeen syödään myös paljon kasviksia. Pois jätetään kaikki missä on liikaa sokeria/hh, jotka pitää huonosti nälän pois & laittaa verensokerin kulkemaan vuoristorataa. 
10 maalis 19 jäseneltä: J0hQ



Painohistoria - Temeza


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.