Päiväkirja - jessicasokero, 06 touko 19

Poltin itseni töissä loppuun ja irtisanouduin... nyt sen huomaa jo painossa. Työni oli fyysistä ja liikuttua tuli paljon. Syömään pystyin oikeastaan mitä vain ja paino pysyi samassa tai hieman laski. Nyt harmittaa, koska en tiedä mitä voisin syödä, jotta paino taas tippuisi... Ja tosiaan olen 17-vuotias niin kaikki vinkit kehiin, jos teillä jotain on mielessä🙂 en tiedä painon pudottamisesta sinänsä yhtään mitään.

Näytä dieettikalenteri, 06 toukokuuta 2019:
690 kcal Rasva: 37,76g | Prot: 16,07g | Hh: 70,09g.   Aamiainen: Pirkka Perunasalaatti, Lihapiirakka. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
♥️ 
06 touko 19 jäseneltä: täti omena
Voisiko olla, että olet aika vaativa ihminen itseäsi kohtaan? Yleensä tunnolliset ja kunnolliset uupuu töissä, hälläväliä-henkilöt ei niinkään. Nyt olet toipuilemassa uupumuksesta, eli tarvitset hoivaa. Tältä perustalta suosittelisin harjoittelemaan lempeyttä itseä kohtaan. Syömisissä esim lempimakujen tutkimista ja juuri sinulle sopivan ateriarytmin löytämistä. Mieluummin mikromuutoksia pikkuhiljaa kuin äärisuorittavaa tiukkaa linjaa tässä kohdassa. Opettele vaikka 3 pientä hyvää muutosta (esim lisää vihannesta lounaalle, teekupponen iltapalan kaveriksi, ruokalusikallinen pähkinää tai siementä päivässä tms) ja kun olet saanut ne juurrutettua, mieti seuraavaa etappia. Paljon tsemppiä!  
06 touko 19 jäseneltä: täti omena
Ihan niinkuin täti sanoi! Pienin askelin! Mä suosittelen että ihan ekana aloitat sillä, että opettelet juomaan kolme litraa vettä päivässä. Ja jos treenaat niin siihen sitten treenin kylkeen vielä lisäksi ainakin 3desiä. Huomasin itsessäni miten paljon ihan kaikki, siis mieliteot, päänsäryt, unettomuus, väsymys, kaikki, helpotti kun olin sen pari viikkoa juonut ainakin kolme litraa vettä päivässä.  
06 touko 19 jäseneltä: churrrr
Paljon unta ja järjettömät, tolkuttomat, älyttömät määrät vihanneksia on ollut mun resepti. Noi kun on kohdillaan, niin en niin hirveästi kaipaa energiatiheitä, rasvaisia tai sokerisia juttuja ja ne jää melkeen itsestään sit vähemmälle. Liikunnan osalta oon suosinut kävelyä kun musta hikiliikunta joskus saa aikaan niin tolkuttoman nälän, että sit menee ne kuuluisat keittiön kaapin ovetkin kitusiin.  
06 touko 19 jäseneltä: satu.tee

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - jessicasokero


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.