It's officially 20 pounds lost on FS! (Feb 24-May 8): 10 weeks Yayyyyy!!!! So, my personal weight loss total is now: 50 POUNDS gone Yayyyy :)
|
137,9 kg
Tähän mennessä pudotettu: 23,1 kg.
Vielä jäljellä: 2,8 kg.
Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.
|
|
1304 kcal
|
Rasva: 73,60g | Prot: 92,35g | Hh: 73,95g.
Aamiainen: Becel Vegan Margarine, Kraft Smooth Peanut Butter, Silver Hills Little Big Bread, Compliments Cooked Ham, Heinz Ketchup No Sugar Added, Egg. Lounas: Heinz Ketchup No Sugar Added, Becel Vegan Margarine, Broccoli, Stouffer's Meatloaf. Päivällinen: Whey Gourmet Protein Shake, Crystal Light Pink Lemonade, Life Brand Clearly Fibre, Progressive Complete Collagen. Välipalat/Muut: Water. lisää...
|
|
5545 kcal
|
Harjoitus:
Lepo - 2 tuntia ja 30 minuuttia, Ruoanlaitto - 30 minuuttia, Kävely (hidas) - 3 km/h - 1 tunti ja 30 minuuttia, Tiskaus - 30 minuuttia, TV: n Katsominen - 12 tuntia, Nukkuminen - 7 tuntia. lisää...
|
Painonpudotus 0,8 kg viikossa
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentit
I am sooo proud of you 😭❤️ congratulations 💃🏼
08 touko 19 jäseneltä: Arya_secretly
|
Thank you, Arya!!!!! Big hug!!!! I was excited to try on some old clothes in my closet today (t-shirts, shorts, capris) which means I can toss the worn, stretched out stuff (they served me well). I feel fantastic, even with a dentist appointment! LOL
08 touko 19 jäseneltä: Liv Lite
|
Wwwwwayyyyy to go girl. Congratulations!!!
08 touko 19 jäseneltä: nanaard
|
That’s fabulous!!!!! Keep up the good work!
08 touko 19 jäseneltä: lisadawnmac
|
08 touko 19 jäseneltä: Shea Blenick
|
08 touko 19 jäseneltä: Bianca Castafiore
|
08 touko 19 jäseneltä: iwish
|
good for you, thats great
08 touko 19 jäseneltä: lou6929
|
09 touko 19 jäseneltä: Sweetlysad
|
10 touko 19 jäseneltä: PhatPhrog
|
Concratulations! Great job!
10 touko 19 jäseneltä: Brenda P
|
10 touko 19 jäseneltä: birdeegirl
|
14 touko 19 jäseneltä: dodogogo4
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|