(Kurleb 491 kal) Haluskan 1 baput,2 bamer,laos,cabe merah,serai,himsalt, tumis dg 1 sdm olive oil+daun jeruk&salam,masukkan 200 gr fillet ayam+sdkt air, msksp matang, masukkan daun kemangi, aduk sp sedikit layu. Hidangkan dg bening bayam dan 3 sdk nasi
|
1030 kcal
|
Rasva: 39,47g | Prot: 91,89g | Hh: 75,80g.
Ennen lounasta: Telur Rebus Lunak, Telur Rebus, Udang Goreng, Sup Sayur Vegetarian (Disiapkan dengan Air), Tempe Goreng. Lounaan jälkeen: Bayam Dimasak (dari Segar), Bawang Putih, Bawang Merah, Dada Ayam Rebus (Kulit tidak Dimakan), Nasi Merah (Butir-Sedang, Dimasak). lisää...
|
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|