Päiväkirja - inksuwu, 05 huhti 21

Taas tuli käytyä vkonloppureissussa. Ja ei taas menny ihan putkeen syömistenkanssa siis=(. En ymmärrä et miten meneekään aina suusta alas mitä sattuu, kun en ole kotona☹️ 1asia kuitenkin muuttunut täs viimeisen n2kk aikana; ennen sätin itseäni todella paljon ja pahasti, siitä tietty tuli aina vaan pahempi olo+itseinho, nyt täl kertaa en oo sitä tehnyt, ainakaa niin paljo ku ennen.. (jospa pian osais olla lähtemättä noille pikkureissuille, joilla aina syömis ja liikkumiskuviot menee ihan 💩.
Nyt tää viikko on kuitenki aloitettu tutul ja turvallisel ruishiutalepuurolla,keitetyllä kananmunalla ja kahvilla. Ja eiku uuteen nousuun! Toivottavasti kaikesthuolimatta kaikilla oli mukava pääsiäisviikonloppu!!
64 kg Tähän mennessä pudotettu: 8 kg.    Vielä jäljellä: 5 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 05 huhtikuuta 2021:
1218 kcal Rasva: 37,67g | Prot: 47,08g | Hh: 167,66g.   Aamiainen: Karjalanpiirakka, Keitetty Kananmuna, Nalle Rouhea Ruishiutale. Lounas: Apulanta Valko- ja Maito Suklaamuna ja Värikkäitä Suklaarakeita, Ruisnäkkileipä, Pinaatti, Combino Munanuudeli, Kypsennetty Lohi. Päivällinen: Lidl Metsämarjakeitto , Kotimaista Riisipuuro. Välipalat/Muut: Sunsweet Kuivatut Luumut, Keitetty Kananmuna, Saarioinen Pippurikalkkuna, Fazer Rukiinen Riisipiirakka. lisää...
vakaa paino

3 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - inksuwu


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.