Päiväkirja - raschkatten, 03 touko 21

Idag bjöd grannen på frukost. Jag drack te och åt en rostad macka med lite ost och två små kex med lite räkost på. Vet inte hur många kcal det blev egentligen men valde en ostmacka för 260 kcal.
Jag hade normalt tagit tre mackor med ost och skinka. Så huvudsaken tänker jag, är inte siffran utan att jag åt mindre än hälften mot vad jag brukar.
Det är det här som kommer bli min största utmaning, att tänka smått. Att vara noga med att äta mindre portioner än jag brukar göra.

Idag kom mina Herbalife skakes. Ska ju byta ut ganska många mål mot såna här framöver så jag har sett fram emot dem. Har druckit Naturdiet fram tills nu. Handlade tre liter mjölk, borde klara några dagar med Herbalife på det. Men i morgon ska jag äta vanlig mat till lunch för jag och en väninna ska få våra covidvaccin imorgon eftermiddag och åker dit tillsammans.

Imorgon skulle jag ha vägt mig egentligen. Men ska vänta till på fredag.

Näytä dieettikalenteri, 03 toukokuuta 2021:
853 kcal Rasva: 30,87g | Prot: 57,10g | Hh: 80,60g.   Aamiainen: Ostsmörgås. Lounas: Herbalife Formula 1 Choklad. Päivällinen: Naturdiet Caffé Latte Shake. Välipalat/Muut: Herbalife Formula 1 Choklad. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - raschkatten


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.