Päiväkirja - bumperbutt, 07 kesä 21

Mikä on WFPB-ruokavalio?

Se tulee sanoista Whole Foods Plant Based, eli täysjyvä- ja ”koko”-ruokaa, siis ruokaa, jota on prosessoitu mahdollisimman vähän. Ruokaöljy on prosessoitu tuote, joten sitäkään ei käytetä. Ei myöskään liha- eikä maitotuotteita, eikä prosessoituja soijavalmisteita. Jokainen kuitenkin valitsee itse, kuinka tiukasti ruokavaliotaan noudattaa. Mitä tiukemmin, sen nopeammat tulokset.

Meidät on opetettu ajattelemaan ruokavaliota makrojakaumien perusteella ja on unohdettu, että makrojakauma ei kerro ravitsemuksesta juuri mitään. Sekä donitsi että kaurapuuro sisältävät hiilareita, rasvaa ja proteiinia, mutta niiden vaikutus kehossa on täysin erilainen riippumatta siitä saadaanko energiaa alle kulutuksen vai ei. Tästä syystä laihakin voi olla sairas, koska keho ei saa tarvitsemiaan mikroravinteita donitsista.

Näytä dieettikalenteri, 07 kesäkuuta 2021:
1505 kcal Rasva: 37,40g | Prot: 65,78g | Hh: 200,74g.   Aamiainen: Pakkasmarja 100% Kotimainen Mustaherukka, Urtekram Mustapapu, Chiquita Banaani, Elovena Kaurahiutale. Lounas: Prisma Varhaiskaali, Pirkka Suippopaprika, Onions , Kotimaista Suomalainen Porkkana, Rainbow Kikherneet Luomu, Leivon Leipomo Kaurasiemenleipä, Champ Suomalainen Herkkusieni, Urtekram Punainen Linssi, Quinoa (Cooked), Pirkka Espanjalainen appelsiini, Pirkka Suomalainen Parsakaali. Päivällinen: Alpro Soijajogurtti Maustamaton, Alesto Pähkinäsekoitus, Urtekram Punainen Linssi, Järvikylä Romaine Salaatti, Cucumber, Fragata Vihreät Paprikatahnatäytteiset Oliivit, Pirkka Tomaatti, Quinoa (Cooked). lisää...

2 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - bumperbutt


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.