Päiväkirja - harkinnina, 15 loka 22

Tänään lounaan jälkeen söin 2 viipaletta täytepitkoa. Ei mitään hajua kaloreista. Samoin iltapäivällä teki mieli maistaa näitä toisia leipomoreissulla herkkuja eli tuoreita ruisrouhesämpylöitä. Yhden söin floran ja juuston kanssa. Ai että kun oli pitkästä aikaa 👌 hyvää. Tänään oli vähältä ettei menty pizzeriaan. Onneksi kotona oli valmista ruokaa. Teki jo eilen mieli tosi, tosi kovin Iskender kebabia.

Näytä dieettikalenteri, 15 lokakuuta 2022:
1106 kcal Rasva: 50,37g | Prot: 58,51g | Hh: 103,62g.   Aamiainen: Suodatinkahvi, Kaurapuuro (ilman Suolaa, Valmistettu Veteen, ei Lisäravinteita). Lounas: Keitetty Kananmuna, Epiim Leppäsavu Sulatejuusto, Chef Select Punajuuri-Salaattisekoitus, Paneroidut seitipalat, Kukkakaalimuusi. Lounaan jälkeen: Milbona Goudajuustoviipale, Flora Margariini 60%, Meriläisen Leipomo Ruisrouhesämpylä, Elonen Mansikka Täytepitko. Päivällinen: Iskender. lisää...
2748 kcal Harjoitus: Kotityöt - 19 minuuttia, Lepo - 15 tuntia ja 41 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...

13 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ei ne pizzat ja kebabit sillon tällöin nautittuina kaada tätä projektia. Joskus voi olla parempikin antaa mieliteoille periksi, helpottaa ehkä sitten sitä arki puurtamista. Valkkaat vaan vähän terveellisemmät vaihtoehdot, vähemmällä soosilla jne ja pidät mielessä annoskoot. 
15 loka 22 jäseneltä: heepoxx
heepoxx aivan niin🥰 
19 loka 22 jäseneltä: harkinnina

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - harkinnina


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.