Päiväkirja - anne.vepsalainen, 30 loka 17

Nyt kaipaan vinkkejä. Olen aloittanut elämäntapa remontin. Tapasin chatissa mukavan oloinen mieheen,ollut sinkkuna jo usean vuoden. ongelma on,että se mies myös ylipainoinen ja ei halua laihtua. Kehtaako heivata tyypin vai pitäisikö tavata. Hän ihmetteli mun sportti intonani ja myös tuota,että tykkään treenata kunnolla koiralenkkien oheessa. Saa laittaa vinkkejä ja ehdotuksia. kiitos jo etukäteen ajatuksistanne ja kommenteista.

2 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Jos mies kiinnostaa, kannattaa mielestäni tavata - ei siinä mitään häviä ja vasta kasvotusten näkee synkkaako oikeasti vai ei. 
30 loka 17 jäseneltä: J0hQ
Ainoa yhdistävä tekijä on koirat,mutta muuten ei ole ihan sellainen millaista etsin.  
30 loka 17 jäseneltä: anne.vepsalainen
Tapaa kasvotusten. Jos juttu ei luista anna sit olla... Ei mulla ja mun miehelläkään pahemmin yhteistä koskaan ole ollut muuta kun tyhmä huumori mut silti oltu 11 vuotta yhdessä.  
30 loka 17 jäseneltä: onkopakkojoseitaho
Mietin vaan että jos sohvaperuna kumppanina niin ei mun ihanne mies. Ja oma kuntoremppa voi kärsiä herkkuja musuttavasta kumppanista.. Eli tämän helppo homma uutta matoa koukkuun 😉 
30 loka 17 jäseneltä: anne.vepsalainen
Kannattaa mun mielestä tavata, mut miettisin kyllä tarkkaan että kärsiikö oma aktiivinen elämä jos kumppani on mieluummin kotona sohvalla herkuttelemassa. Ihmisiä kun on vaikea muuttaa ilman, että he itse haluavat muuttua... 
30 loka 17 jäseneltä: kevytversio
Samoilla linjoilla kuin edelliset, ei vielä noilla perustein kannata lempata. Puolison toivoisi kyllä vähintään tukevan terveellisiä elämäntapoja vaikka hän ei itse niitä noudattaisikaan. Ärsyttävintä olisi jo mies kantaisi kotiin ruokia/herkkuja mitä en itse haluaisi syödä. 
31 loka 17 jäseneltä: Pottu72
On yhteiselämä helpompaa jos on paljon yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja tapoja. Itse nautin liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta, mutta mies mielummin pelaa tietokoneella ja juo olutta 😂 noh jääpähän mulle omaa aikaa harrastaa 😎 
31 loka 17 jäseneltä: Tyyris
Kohtaako teidän arvot ja suuret linjat? Minusta parilla ei välttämättä tarvitse olla samat kiinnostuksen kohteet ja harrastukset, mutta isompien tavoitteiden olisi hyvä kohdata. Todellisen kiinnostuksen voi minusta huomata vasta tapaamalla toisen.  
31 loka 17 jäseneltä: kouvalai
koirat ainoa tekijä,mutta lemppasin tyypin. kun harrastaa liikuntaa kerta kuussa,on kuulemma vaan lihonut ja ei laihdu,ei kiinnostakaan. mulla saattaa alkaa AMK,niin nyt jää väliin jotta ehtii työt,koirat ja omat treenit hoitaa kunnialla maaliin. kohti 40v pienempi Anne haussa.. miehiä tulee ja menee 
31 loka 17 jäseneltä: anne.vepsalainen
Vaikeaa on saada liikkumaton innostumaan liikunnasta. Ei siis mahdotonta, mutta vaikeaa. 
31 loka 17 jäseneltä: hanukilahti
Eikä kannatakkaan ehken lähtee ettiin tyyppiä sillä perusteella et hänet haluaa muovata omanlaisekseen. Jos itse haluaa laihduttaa niin ok, mutta jokaisella on kuitenkin oikeus omasta kehostaan. Itselle toisen paino ei ole ollut koskaan ongelma. Lenkkiseuraa kanttii hakea ystävistä tms. 
31 loka 17 jäseneltä: kakkariina
Voihan se olla jos mies saa mukavan neitokaisen motivaattoriksi niin innostuukin liikkumaan. Itselle lenkkeily, kuntosali jne on edelleen vaikeaa koska tykkään hyötyliikunnasta esim. kaataa puita, viedä koira lenkille, kärrätä betonia. Liikunta mistä ei synny konkreettista jälkeä tuntuu turhalta. Toki hyötyyhän siitä kroppa mutta se ei ole kovin motivoiva paitsi nyt kun laitoin tavoitteeksi Lapin vaelluksen 2018 - viikko erämaassa. Ja samaa mieltä siitä että ei kumppania kannata etsiä silleen ett sen pitää tehdä samoja asioita. Tärkeintä on että löydät parhaan ystävän josta voi tulla sitten sun puolisosikin. :) 
01 marras 17 jäseneltä: Pilot Makke
Ehkä kannattaa etsiä seuraa sitten sellaisesta kenen kanssa ajatukset kohtaa paremmin.  
03 marras 17 jäseneltä: emilielilla

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - anne.vepsalainen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.