Painomerkintä (ei päiväkirjamerkintää) päivämäärälle 22 syyskuuta 2017
|
65,5 kg
Tähän mennessä pudotettu: 13,6 kg.
Vielä jäljellä: 4,3 kg.
Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.
|
|
1320 kcal
|
Rasva: 57,92g | Prot: 135,63g | Hh: 62,66g.
Aamiainen: IdealFit Ideal Lean Vanilla Protein Shake, Friendly Farms 2% Organic Reduced Fat Milk, Organic Valley Heavy Whipping Cream, Friendly Farms Sugar Free Hazelnut Creamer, Coffee (Brewed From Grounds). Lounas: Cooked Green Cabbage (Fat Not Added in Cooking), Pork (Lean and Fat Eaten), Baked Winter Type Squash (No Fat or Sugar Added in Cooking). Päivällinen: Cherry Tomatoes, Tanimura & Antle Artisan Lettuce, Skinless Chicken Breast, Egg. Välipalat/Muut: Protein Fitchix, Simms Beef Sausage Snack Sticks, Organic Valley Organic Half & Half, Friendly Farms 2% Organic Reduced Fat Milk, Peach, Bananas, IdealFit Ideal Lean Chocolate Brownie Protein Shake, Friendly Farms Sugar Free Hazelnut Creamer, Coffee (Brewed From Grounds), Friendly Farms 2% Organic Reduced Fat Milk. lisää...
|
|
2008 kcal
|
Harjoitus:
Bodypump - 1 tunti, Lepo - 15 tuntia, Nukkuminen - 8 tuntia. lisää...
|
Painonnousu 1,3 kg viikossa
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Kommentit
Good for you! You're getting there!! How was your day? Happy Sunday now?
22 syys 17 jäseneltä: thsiun
|
Amazing! You are just cruising on that blue line! I hope to see that someday!
23 syys 17 jäseneltä: Horseshu1
|
@horseshu, I'm taking one day at a time. I'm walking the fine line here, when my weight goes above 145.5 I'll be "overweight". So today I'm still "normal", I mean BMI-wise 😄😄😄
23 syys 17 jäseneltä: thsiun
|
@Amanda, I choose to skip this time because these days I don't have much will power. Meanwhile I'm not sure which WOE I should follow going forward. Each day I'm experimenting eating more carbs or more protein but at the same time I don't want to cut back on fat. All at the same time trying to not go over my RDI.
23 syys 17 jäseneltä: thsiun
|
|
|
|
|
Lähetä kommentti
Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
|