Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta
Valmisteluiden vaatima aika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Ateriatyyppi:
Välipalat
Aamiainen
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta
Empanada horneada con relleno de espinaca y ricotta.
Ainesosat
Ohjeet
- Pasar por agua hirviendo la espinaca (2 minutos aprox), luego se escurren y cortan finamente.
- Mezclar espinaca con el queso ricotta y aderezar con sal al gusto.
- Armar la empanada y llevar al horno a 180 grados C° por 20 minutos aproximadamente.
49 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
Creo que se le puede mejorar el sabor con una cebolla picada, y ajo, además de condimentos.
01 marras 16 jäseneltä: santiagoarce sueldo
|
se le podria agregar cebolla y morron para darle sabor
16 huhti 16 jäseneltä: charatense
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Välipalat
Aamiainen
Lounas
Uusimmat reseptit
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Niin juustomainen ja herkullinen.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
151 kaloria yhdessä Empanada Horneada de Espinaca con Ricotta annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 33% rasva, 44% hh, 24% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
632 kJ
8%
151 kcal
Rasvaa
5,58g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,213g
11%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,302g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,333g
Hiilihydraatit
16,73g
6%
Sokereita
0,08g
0%
Kuitua
0,4g
Proteiinia
9,07g
18%
Suola
1,73g
29%
Kolesterolia
10mg
Kalium
112mg
6%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (43%)
Rasvaa (33%)
Proteiinia (24%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|