Кабачки как Свиные Ребрышки
Valmisteluiden vaatima aika: 15 min
Kypsennysaika: 45 min
Ateriatyyppi:
Lisukkeet
Välipalat
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: Netopyrka
Кабачки как Свиные Ребрышки
Хрустящие кабачки на закуску.
Ainesosat
Ohjeet
- Молодые кабачки 4-5 штук (10-15 см длиной) нарезаем вдоль. Слегка солим.
- Панируем в отрубях.
- Чеснок выдавливаем через пресс и смешиваем с яйцами. Смачиваем запанированные кабачки.
- Обсыпаем тертым сыром.
- Запекаем в духовке на силиконовом коврике 35 мин при температуре +180 и еще 10 мин при температуре +200.
126 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Lisukkeet
Välipalat
Uusimmat reseptit
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
100 kaloria yhdessä Кабачки как Свиные Ребрышки annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 40% rasva, 23% hh, 37% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
418 kJ
5%
100 kcal
Rasvaa
4,58g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,559g
3%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,65g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,315g
Hiilihydraatit
5,85g
2%
Sokereita
1,53g
2%
Kuitua
1,4g
Proteiinia
9,46g
19%
Suola
0,06g
1%
Kolesterolia
70mg
Kalium
210mg
11%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (23%)
Rasvaa (40%)
Proteiinia (37%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|