Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 45 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Jälkiruoat
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Typischer Zwetschgenkuchen wie von Oma aber mit Backpulver statt Hefe.
Ainesosat
Ohjeet
- Butter schaumig rühren, Zucker, Milch und Mehl (mit Backpulver vermischt) nach und nach zugeben. Teig auf gefetteter Springform verteilen, am Rand etwas erhöht.
- Zwetschgen waschen, entsteinen, halbieren und vom Rand ausgehend auf den Teig setzen.
- Bei 180° etwa 45 Minuten backen.
83 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
schönes , schnelles Rezept - danke
habe Streusel zugefügt. Schmeckt gut
17 elo 16 jäseneltä: rupp55
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Jälkiruoat
Uusimmat reseptit
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
Yksinkertainen, helppo ja maukas välipala.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
215 kaloria yhdessä Zwetschgenkuchen annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 75% hh, 7% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
900 kJ
11%
215 kcal
Rasvaa
4,49g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,457g
12%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,227g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,312g
Hiilihydraatit
41,89g
16%
Sokereita
23,64g
26%
Kuitua
2,9g
Proteiinia
3,78g
8%
Suola
0,02g
0%
Kolesterolia
10mg
Kalium
302mg
15%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (75%)
Rasvaa (18%)
Proteiinia (7%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|