Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
5 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
45 min
Kypsennysaika:
15 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: alexey.k

Куриная Печень на Луковой Подушке

Куриная печень тушеная на луковой подушке.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Печень промыть, очистить от пленок.
  2. В муку вмешать перец и соль.
  3. Печень обвалять в муке, и обжарить на сковородке, не более двух минут на одной стороне. После обжарки печень не должна кровить.
  4. Лук нарезать соломкой, в миске обжать руками и обжарить в большой емкости до мягкого состояния.
  5. Печень выложить на лук, закрыть крышкой и тушить 15 минут.
132 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
jäseneltä: ainorii506
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
jäseneltä: vnsaah
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
jäseneltä: raisaaromaa
Tuoreen makuinen, tuoksuva ja terveellinen välipala.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

430 kaloria yhdessä Куриная Печень на Луковой Подушке annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 11% hh, 28% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1801 kJ
22%
430 kcal
Rasvaa
29,74g
42%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,739g
9%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
4,612g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
6,747g
Hiilihydraatit
12,46g
5%
Sokereita
3,43g
4%
Kuitua
1,2g
Proteiinia
30,18g
60%
Suola
0,30g
5%
Kolesterolia
0mg
Kalium
118mg
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
22%
GDA:sta*
(430 cal)
22% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (11%)
 
Rasvaa (61%)
 
Proteiinia (28%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.