Galletas de Ricota, Maní y Semillas
Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Jälkiruoat
Välipalat
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: MunyMuny
Galletas de Ricota, Maní y Semillas
Muy bajas en carbohidratos
Ainesosat
Ohjeet
- Procesar el maní y las semillas. Reservar.
- Batir la ricota con los huevos, la sal y el polvo de hornear. Incorporar el maní y las semillas procesadas y mezclar muy bien. Dejar reposar la masa 10 minutos.
- Formar bolitas con la masa. Colocarlas en una placa previamente enmantecada y estirarlas con los dedos hasta lograr el diámetro de galleta deseado
- Cocinar en horno fuerte durante 10 minutos, luego dar vuelta para que doren del reverso. Retirar del horno y dejar enfriar.
79 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
gracias por compartir !!! te deje un mp .. soy nueva en el foro .. muchas gracias , son algunas dudas que tengo de la receta .. muchas gracias !!!
27 tammi 23 jäseneltä: lobasandrita
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Jälkiruoat
Välipalat
Uusimmat reseptit
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Niin juustomainen ja herkullinen.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
48 kaloria yhdessä Galletas de Ricota, Maní y Semillas annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 9% hh, 19% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
202 kJ
2%
48 kcal
Rasvaa
3,79g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,127g
1%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,163g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,151g
Hiilihydraatit
1,07g
0%
Sokereita
0,02g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
2,2g
4%
Suola
0,14g
2%
Kolesterolia
14mg
Kalium
4mg
0%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (9%)
Rasvaa (72%)
Proteiinia (19%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|