Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
1 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
20 min
Kypsennysaika:
10 min
Ateriatyyppi:
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: annamaryStyle

Gnocchi di Cavolfiore

Piatto di cavolfiore leggero ma gustoso con pomodori e parmigiano.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Fare bollire il cavolfiore e farlo asciugare.
  2. Schiacciare con una forchetta il cavolfiore e aggiungere l’uovo e formare piccole palline con le mani.
  3. Mette le palline di cavolfiore nel forno per 10 minuti per lato.
  4. Nel frattempo cuocere la pelata a parte.
  5. A fine cottura di entrambi mettere insieme e fare una spolverata di parmigiano con basilico.
4 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: Mirkelo
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: eevi_
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
jäseneltä: tranpham
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

157 kaloria yhdessä Gnocchi di Cavolfiore annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 54% rasva, 20% hh, 26% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
657 kJ
8%
157 kcal
Rasvaa
9,39g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,893g
14%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,475g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,705g
Hiilihydraatit
7,6g
3%
Sokereita
4,43g
5%
Kuitua
2,6g
Proteiinia
10,19g
20%
Suola
1,07g
18%
Kolesterolia
190mg
Kalium
202mg
10%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
GDA:sta*
(157 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (20%)
 
Rasvaa (54%)
 
Proteiinia (26%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.