Ateriatyyppi:
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: ceespade
Vegetable Quesadilla
This is a quick mid-afternoon snack that will satisfy even the biggest hunger.
Ainesosat
Ohjeet
- In a small skillet combine all the chopped vegetables with the garlic, onions and Italian dressing and cook on medium heat while stirring.
- Take one tortilla (whole grain if available) and fill half of the tortilla with the vegetable mixture.
- Sprinkle the mixture with the cheeses and fold over the tortilla.
- If you have a George Foreman or other griller, place the quesadilla on the grill until the cheese melts. Otherwise place the quesadilla on a cookie sheet and put in the oven at 350 °F (175 °C) until cheese melts. For a quicker solution, put in the microwave on high for 30 seconds.
- Once the cheese has melted cut into three triangles and serve with fat free sour cream or a fresh chunky salsa.
76 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Välipalat
Lounas
Uusimmat reseptit
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
251 kaloria yhdessä Vegetable Quesadilla annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 49% hh, 34% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1048 kJ
13%
250 kcal
Rasvaa
4,84g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,912g
10%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,826g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,772g
Hiilihydraatit
31,12g
12%
Sokereita
7,25g
8%
Kuitua
6,1g
Proteiinia
22,02g
44%
Suola
1,78g
30%
Kolesterolia
11mg
Kalium
582mg
29%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (49%)
Rasvaa (17%)
Proteiinia (34%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|