Valmisteluiden vaatima aika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: cheusi
Salteado de Espárragos, Ajos Tiernos y Gambas
Salteado muy nutritivo y ràpido de preparar.
Ainesosat
Ohjeet
- Lavamos y cortamos en dados los ajos y los espárragos, separando la parte blanca de los ajos de la verde. A los espárragos los herviremos durante 10 minutos para que queden tiernos.
- En una sarten añadimos una cucharada de aceite de oliva, y cuando esté caliente añadimos la parte blanca de los ajos, ya lavada y cortada. Cuando empiece a dorarse añadimos la parte verde de los ajos y los espárragos (hervidos previamente). Salteamos a fuego medio, y cuando la verdura esté dorada añadimos las gambas.
- Batimos el huevo, y cuando la verdura y las gambas están doradas añadimos el huevo, y tan pronto cuaje, retiramos del fuego, rectificamos de sal, y servimos.
97 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Lounas
Uusimmat reseptit
Tuoreen makuinen, tuoksuva ja terveellinen välipala.
|
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
271 kaloria yhdessä Salteado de Espárragos, Ajos Tiernos y Gambas annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 12% hh, 51% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1132 kJ
14%
270 kcal
Rasvaa
10,52g
15%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,94g
10%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,958g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,618g
Hiilihydraatit
7,94g
3%
Sokereita
2,52g
3%
Kuitua
2,6g
Proteiinia
32,62g
65%
Suola
0,96g
16%
Kolesterolia
206mg
Kalium
282mg
14%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (12%)
Rasvaa (37%)
Proteiinia (51%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|