Valmisteluiden vaatima aika: 20 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lisukkeet
Salaatit ja Salaatinkastikkeet
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Ideal para los restos de carne de una comida anterior.
Ainesosat
Ohjeet
- Picar en cubitos la carne asada que sobró del dia anterior. Picar en cubitos el tomate y el queso.
- Cocer duros los huevos y dejar enfriar. picar en cubitos. Picar fina la lechuga.
- Mezclar todo en una fuente y aliñar.
40 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Lisukkeet
Salaatit ja Salaatinkastikkeet
Uusimmat reseptit
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
426 kaloria yhdessä Salpicón de Carne annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 63% rasva, 6% hh, 31% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1781 kJ
21%
426 kcal
Rasvaa
29,98g
43%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,113g
71%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
7,371g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
2,392g
Hiilihydraatit
6,09g
2%
Sokereita
3,78g
4%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
32,82g
66%
Suola
2,21g
37%
Kolesterolia
292mg
Kalium
531mg
27%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (6%)
Rasvaa (63%)
Proteiinia (31%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|