Valmisteluiden vaatima aika: 40 min
Kypsennysaika: 25 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Aamiainen
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Leichte Brötchen einfach zuzubereiten.
Ainesosat
Ohjeet
- Butter weich werden lassen, mit Quark, Ei und Salz glatt rühren.
Mehl und Backpulver mischen und sieben, unter die Quarkmasse arbeiten. Mindestens 3 Minuten kneten (Hand oder Küchenmaschine). Teig 10 Minuten zugedeckt ruhen lassen.
- Teig zu einer Rolle formen und in 12 gleich große Stücke schneiden. Stücke zu Kugeln rollen und auf ein mit Backpapier belegtes Backblech setzen. Brötchen mit einem scharfen Messer Kreuzweise einschneiden, mit Milch bestreichen und mit Sesam bestreuen. Erneut 10 Minuten ruhen lassen.
- Backofen auf 220 °C vorheizen, ein tiefes Backblech auf die unterste Schiene schieben und mit ca. 250 ml Wasser. Ofen auf 180°C herunterschalten. Die Brötchen auf die mittlere Schiene schieben und ca. 25 Minuten backen.
11 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Aamiainen
Uusimmat reseptit
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
Yksinkertainen, helppo ja maukas välipala.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
125 kaloria yhdessä Dinkel-Quark Brötchen annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 33% rasva, 47% hh, 21% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
523 kJ
6%
125 kcal
Rasvaa
4,38g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,684g
8%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,143g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,05g
Hiilihydraatit
14,02g
5%
Sokereita
1,19g
1%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
6,2g
12%
Suola
1,37g
23%
Kolesterolia
16mg
Kalium
6mg
0%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (46%)
Rasvaa (33%)
Proteiinia (21%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|