Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
12 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
15 min
Kypsennysaika:
35 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Aamiainen
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Irenejay_

Ground Turkey Frittata

Muffin cup egg frittatas.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Preheat oven to 175 °C. Use a non-stick muffin pan or use a spray oil to lightly grease muffin pan.
  2. Chop vegetables. Put aside.
  3. Cook ground turkey. Put aside.
  4. Whisk eggs, egg whites and water together.
  5. Combine egg mixture, vegetables and turkey together. Add in any spices you desire.
  6. Spoon into muffin tins.
  7. Put in oven and bake for roughly 30-35 minutes.
49 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Leivät ja Leivotut Tuotteet Välipalat Aamiainen

Uusimmat reseptit

jäseneltä: py85nzrpyg
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
jäseneltä: Kipa70
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
jäseneltä: ElRous
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

53 kaloria yhdessä Ground Turkey Frittata annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 7% hh, 56% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
221 kJ
3%
53 kcal
Rasvaa
2,14g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,518g
3%
Transrasvaa
0,025g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,321g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,135g
Hiilihydraatit
0,98g
0%
Sokereita
0,42g
0%
Kuitua
0,4g
Proteiinia
7,51g
15%
Suola
0,13g
2%
Kolesterolia
50mg
Kalium
70mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
GDA:sta*
(53 cal)
3% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (8%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (56%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.