Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 1 h
Ateriatyyppi:
Jälkiruoat
Välipalat
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Aamiainen
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: MTheri
Rhabarberbaiserkuchen
Leichter und köstlicher Nachtisch.
Ainesosat
Ohjeet
- Für den Teig Mehl, Butter, 1 Ei und 30 g Xylit verkneten.
- Rhabarber vorbereiten. Sahne und 2 Eigelb und Vanillepudding verrühren.
- Den Teig in der Springform ausrollen, den Rand hochziehen und mit der Rhabarber-Sahne-Mischung füllen. 40-45 Minuten bei 175°C backen.
- Eiweiß, Vanilletraum und 20 g Xylit schlagen und auf den vorgebackenen Kuchen streichen, 15 Minuten backen.
- Aufschneiden und servieren. Genießen.
1 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Jälkiruoat
Välipalat
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Aamiainen
Uusimmat reseptit
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
207 kaloria yhdessä Rhabarberbaiserkuchen annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 65% rasva, 25% hh, 11% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
867 kJ
10%
207 kcal
Rasvaa
15,57g
22%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,715g
44%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
4,185g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,756g
Hiilihydraatit
13,54g
5%
Sokereita
1,25g
1%
Kuitua
1,3g
Proteiinia
5,7g
11%
Suola
0,08g
1%
Kolesterolia
112mg
Kalium
201mg
10%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (24%)
Rasvaa (65%)
Proteiinia (11%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|