Valmisteluiden vaatima aika: 10 min
Kypsennysaika: 3 h
Ateriatyyppi:
Alkupalat
Jälkiruoat
Välipalat
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
jäseneltä: Björn R ![](https://m.ftscrt.com/static/member/3eebfe1e-8f04-463c-8bee-568df0d94464_tiny.jpg)
Vegan Mozzarella
Kaum ein Unterschied.
Ainesosat
Ohjeet
- Tomate mit Wasser in Blender. Nun mit den flohsamen schalen gemahlen vermischen bis Brei entsteht und 2 Std ziehen lassen. Die Nüsse auch in Wasser einweichen, danach wieder abgießen.
- Nun die Zutaten zusammen in den Blender und die fertig Masse für 1 Std in den Kühlschrank und servieren.
33 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Arvostelut
möchte ich gern machen, weiß aber nicht, was ein "Blender" ist!?
02 tammi 15 jäseneltä: poebbie63
|
Finde das Rezept an sich nicht schlecht. Nur das dort Nüsse verwendet werden finde ich persönlich nicht gut. Das sind ja reine Kalorienbomben. :(
16 helmi 14 jäseneltä: NoSense5580
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Alkupalat
Jälkiruoat
Välipalat
Uusimmat reseptit
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
15 kaloria yhdessä Vegan Mozzarella annoksessa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 22% hh, 11% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
62 kJ
1%
15 kcal
Rasvaa
1,14g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,203g
1%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,619g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,207g
Hiilihydraatit
0,85g
0%
Sokereita
0,2g
0%
Kuitua
0,1g
Proteiinia
0,43g
1%
Suola
0,09g
1%
Kolesterolia
0mg
Kalium
22mg
1%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (22%)
Rasvaa (67%)
Proteiinia (11%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|