Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 2 h
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Zéro matières grasses pour ce gratin de légumes du soleil.
Ainesosat
Ohjeet
- Éplucher et nettoyer les tomates, courgettes, aubergine, oignons, pommes de terre et ail.
- Coupez tous les légumes en tranches fines.
- Epluchez et hachez l'ail.
- Disposez au fond d'un plat à gratin 1 couche d'oignon, puis 1 couche de pommes de terre.
- Assaisonnez avec sel, poivre, ail haché, thym et laurier émietté.
- Disposez au-dessus 1 couche d'aubergine, puis les courgettes, puis encore une couche d'assaisonnement comme ci-dessus.
- Terminez avec les tomates que vous salez et poivrez encore un peu.
Il est normal que les légumes soient "bombés" au-dessus du plat, ça va réduire à la cuisson.
- Enfournez au four chauffé à 150°C. Laissez cuire doucement pendant 2 h au minimum.
154 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Lisukkeet
Uusimmat reseptit
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
|
Yksinkertainen, helppo ja maukas välipala.
|
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
197 kaloria yhdessä Tian de Provence annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 4% rasva, 82% hh, 13% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
824 kJ
10%
197 kcal
Rasvaa
1,07g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,238g
1%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,162g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,538g
Hiilihydraatit
44,7g
17%
Sokereita
14,28g
16%
Kuitua
12,2g
Proteiinia
7,31g
15%
Suola
4,45g
74%
Kolesterolia
0mg
Kalium
1641mg
82%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (83%)
Rasvaa (4%)
Proteiinia (13%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|