Valmisteluiden vaatima aika: 10 min
Kypsennysaika: 30 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Очень вкусно и в горячем и холодном виде.
Ainesosat
Ohjeet
- Измельчённые лук и морковь обжариваем на оливковом масле.
- Рыбку укладываем в сотейник, добавляя нашу обжарку. Томатную пасту разводим водой, добавляем соль и перец, и заливаем соусом нашу рыбку.
- Готовим рыбку 30-40 минут, за 10 минут до готовности кидаем лавровый лист. Готовое блюдо украшаем укропом. Приятного аппетита.
260 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Välipalat
Lounas
Uusimmat reseptit
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
|
Niin juustomainen ja herkullinen.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
242 kaloria yhdessä Рыба в Томатном Соусе annoksessa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 21% hh, 49% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1013 kJ
12%
242 kcal
Rasvaa
8,04g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,17g
6%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,129g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,184g
Hiilihydraatit
12,36g
5%
Sokereita
5,68g
6%
Kuitua
2,6g
Proteiinia
29,73g
59%
Suola
0,38g
6%
Kolesterolia
86mg
Kalium
338mg
17%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (21%)
Rasvaa (30%)
Proteiinia (49%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|