Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
2 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
10 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Sonya_baik

Рыба в Томатном Соусе

Очень вкусно и в горячем и холодном виде.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Измельчённые лук и морковь обжариваем на оливковом масле.
  2. Рыбку укладываем в сотейник, добавляя нашу обжарку. Томатную пасту разводим водой, добавляем соль и перец, и заливаем соусом нашу рыбку.
  3. Готовим рыбку 30-40 минут, за 10 минут до готовности кидаем лавровый лист. Готовое блюдо украшаем укропом. Приятного аппетита.
260 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat Välipalat Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: tranpham
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
jäseneltä: vnsaah
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: Mirkelo
Niin juustomainen ja herkullinen.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

242 kaloria yhdessä Рыба в Томатном Соусе annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 30% rasva, 21% hh, 49% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1013 kJ
12%
242 kcal
Rasvaa
8,04g
11%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,17g
6%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
5,129g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,184g
Hiilihydraatit
12,36g
5%
Sokereita
5,68g
6%
Kuitua
2,6g
Proteiinia
29,73g
59%
Suola
0,38g
6%
Kolesterolia
86mg
Kalium
338mg
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
GDA:sta*
(242 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (21%)
 
Rasvaa (30%)
 
Proteiinia (49%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.