Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Really yummy muffins using natural sweetener and whole foods.
Ainesosat
Ohjeet
- Mix flour with water and yogurt and let stand overnight.
- Mix in remaining ingredients.
- Pour into well-buttered tin, about three quarters full.
- Place 5-7 blueberries (fresh or frozen) on each muffin. Berries will fall partway into the muffins.
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C). Bake 15-20 minutes.
- As a variation, to make ginger muffins, add a tablespoon of freshly grated ginger and a teaspoon of ground ginger to batter and omit vanilla.
- Note: a cup buckwheat flour or cornmeal may be used in place of a cup spelt, kamut or wheat flour.
- Note: based on recipe from Jordan Rubin, Perfect Weight America.
52 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Uusimmat reseptit
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
|
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
|
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
165 kaloria yhdessä Blueberry Muffins annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 51% rasva, 44% hh, 6% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
689 kJ
8%
165 kcal
Rasvaa
9,79g
14%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
8,042g
40%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,725g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,337g
Hiilihydraatit
19,06g
7%
Sokereita
9,07g
10%
Kuitua
1,8g
Proteiinia
2,42g
5%
Suola
0,14g
2%
Kolesterolia
18mg
Kalium
158mg
8%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (43%)
Rasvaa (51%)
Proteiinia (6%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|