Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
2 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
5 min
Kypsennysaika:
10 min
Ateriatyyppi:
Lisukkeet
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Vanessibaby

Thunfisch-Bouletten

Eiweißbombe.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Alle Zutaten (von Hand) zu einem Teig verkneten. Wenn der Teig zu trocken ist, einfach etwas Wasser nachgießen, oder wenn er zu feucht ist, etwas mehr Haferflocken hinzugeben. Gut würzen.
  2. Mit nassen Händen Frikadellen formen und in einer Pfanne mit etwas Öl oder Cooking Spray anbraten.
  3. Mit frischem Salat der Saison und Quark-Dip servieren
190 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Lisukkeet Välipalat Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: ropposka
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: eevi_
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
jäseneltä: eloheina
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

287 kaloria yhdessä Thunfisch-Bouletten annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 17% rasva, 25% hh, 58% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1201 kJ
14%
287 kcal
Rasvaa
5,2g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,505g
8%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,952g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,341g
Hiilihydraatit
17,56g
7%
Sokereita
0,55g
1%
Kuitua
2,9g
Proteiinia
40,74g
81%
Suola
17,59g
293%
Kolesterolia
106mg
Kalium
34mg
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
GDA:sta*
(287 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (25%)
 
Rasvaa (17%)
 
Proteiinia (58%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.