Valmisteluiden vaatima aika: 5 min
Kypsennysaika: 40 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Tasty casserole.
Ainesosat
Ohjeet
- Preheat oven to 175 °C. Place chicken skin side up in a casserole dish.
- Mix contents of onion soup mix sachet with apricot juice, stir continuously and bring to boil. Partially cover and allow to simmer for 5 minutes.
- Pour over chicken and set aside any sauce that does not fit in the dish.
- Bake for 35-45 minutes until chicken is fully cooked. Remove chicken and set aside.
- Pour sauce into a saucepan with any sauce that was left over and boil until reduced to 500 ml.
- Remove chicken skin before eating.
- Serve with brown rice and steamed vegetables.
105 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Lounas
Uusimmat reseptit
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
185 kaloria yhdessä Apricot Chicken annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 40% hh, 31% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
775 kJ
9%
185 kcal
Rasvaa
5,72g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,562g
8%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,14g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,279g
Hiilihydraatit
18,01g
7%
Sokereita
13,81g
15%
Kuitua
0g
Proteiinia
13,83g
28%
Suola
1,84g
31%
Kolesterolia
49mg
Kalium
123mg
6%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (40%)
Rasvaa (29%)
Proteiinia (31%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|