Valmisteluiden vaatima aika: 15 min
Kypsennysaika: 20 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Aamiainen
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Bolo de cenoura feito com farinha de aveia sem farinha de trigo e gordura.
Ainesosat
Ohjeet
- No liquidificador, bata bem os ovos com a cenoura ralada e o aroma de laranja, até ficar bem homogêneo. Em seguida, acrescente o farelo de aveia, o leite em pó desnatado e o adoçante. Por último, acrescente o fermento. Coloque a massa em uma forma de silicone ou antiaderente e leve ao forno a 210 graus por aproximadamente 20 minutos.
247 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Välipalat
Aamiainen
Uusimmat reseptit
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
44 kaloria yhdessä Bolo de Cenoura annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 26% rasva, 49% hh, 25% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
183 kJ
2%
44 kcal
Rasvaa
1,24g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,311g
2%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,382g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,141g
Hiilihydraatit
5,2g
2%
Sokereita
0,26g
0%
Kuitua
0,5g
Proteiinia
2,71g
5%
Suola
0,10g
2%
Kolesterolia
42mg
Kalium
26mg
1%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (49%)
Rasvaa (26%)
Proteiinia (25%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|