Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
20 min
Kypsennysaika:
50 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lisukkeet
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Northerncity

Schmorkohl

Geschmorter Weißkohl vegetarisch.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Kohl und Zwiebel klein schneiden (Zwiebel in kleine Würfel).
  2. Butterschmalz in einem Topf oder einer Schmorpfanne erhitzen. Die Zwiebelwürfel kurz andünsten, dann den Kohl dazugeben. Und kräftig umrühren.
  3. Nach und nach etwas Wasser angießen. Das ganze mit Salz, Pfeffer, Liebstöckel und Kümmel würzen.
  4. Nun das Tomatenmark zugeben. Zwischendurch gut rühren. Dann alles schmoren lassen, bis der Kohl weich ist.
100 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Pääruoat Lisukkeet Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: py85nzrpyg
Maailman helpoin ja maistuvin pastapelti.
jäseneltä: ainorii506
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
jäseneltä: ropposka
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
jäseneltä: Mirkelo
Niin juustomainen ja herkullinen.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

147 kaloria yhdessä Schmorkohl annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 36% rasva, 52% hh, 11% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
615 kJ
7%
147 kcal
Rasvaa
6,58g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,128g
21%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,042g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,2g
Hiilihydraatit
21,28g
8%
Sokereita
12,34g
14%
Kuitua
7g
Proteiinia
4,58g
9%
Suola
0,14g
2%
Kolesterolia
21mg
Kalium
194mg
10%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
GDA:sta*
(147 cal)
7% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (53%)
 
Rasvaa (36%)
 
Proteiinia (11%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.