Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
100 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
30 min
Kypsennysaika:
1 h 30 min
Ateriatyyppi:
Kastikkeet ja Mausteet
Välipalat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Miguelpr

Mermelada de Frutillas Light

Mermelada casera de frutillas sin azúcar.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Procesar 1 kg. de frutillas, agregar la sucralosa y reservar media hora.
  2. Agregar 400 gr. de frutillas picadas y cocinar durante 1 hora a fuego bajo.
  3. Agregar el sobre de gelatina sin sabor y mezclar hasta que quede bien incorporado.
  4. Envasar la preparación todavía caliente en un frasco de vidrio.
  5. Una ve fría conservar, en el refrigerador por máximo una semana.
29 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Kastikkeet ja Mausteet Välipalat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: ElRous
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
jäseneltä: Mirkelo
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
jäseneltä: raisaaromaa
Tuoreen makuinen, tuoksuva ja terveellinen välipala.
jäseneltä: mar.bello
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

5 kaloria yhdessä Mermelada de Frutillas Light annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 7% rasva, 81% hh, 12% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
20 kJ
0%
5 kcal
Rasvaa
0,04g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,002g
0%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,006g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,022g
Hiilihydraatit
1,08g
0%
Sokereita
0,65g
1%
Kuitua
0,3g
Proteiinia
0,16g
0%
Suola
0g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
21mg
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
< 1%
GDA:sta*
(5 cal)
0% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (81%)
 
Rasvaa (7%)
 
Proteiinia (12%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.