Куриные Котлеты с Грибами и Брокколи
Valmisteluiden vaatima aika: 20 min
Kypsennysaika: 20 min
Ateriatyyppi:
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Куриные Котлеты с Грибами и Брокколи
Нежные, мягкие и сочные котлеты подойдут для обеда или ужина
Ainesosat
Ohjeet
- Из куриных грудок сделать фарш, добавить измельченные блендером броколи.
- Грибы с луком и оливковым маслом потушить в антипригарной сковородке 5-7 мин.
- Добавить тушеные грибы в фарш, добавить яйцо, соль - специи, чеснок и хорошо перемешать.
- Разложить по силиконовым формочкам для кексов и выпекать на 180* примерно 20 мин.
64 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Lounas
Uusimmat reseptit
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.
|
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
134 kaloria yhdessä Куриные Котлеты с Грибами и Брокколи annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 12% hh, 73% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
561 kJ
7%
134 kcal
Rasvaa
2,21g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,548g
3%
Transrasvaa
0,114g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,64g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,491g
Hiilihydraatit
4g
2%
Sokereita
1,24g
1%
Kuitua
1,3g
Proteiinia
23,88g
48%
Suola
0,34g
6%
Kolesterolia
74mg
Kalium
113mg
6%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (12%)
Rasvaa (15%)
Proteiinia (73%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|