Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
8 min
Kypsennysaika:
5 min
Ateriatyyppi:
Salaatit ja Salaatinkastikkeet
Välipalat
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: fitnestatka

Еврейский Салат

Эта очень простая закуска.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Сварить яйца. Остудить и натереть на терке.
  2. Плавленный сыр тоже натереть на терке.
  3. Добавить сметану, измельченный чеснок и перемешать.
105 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 

Arvostelut 
"как натереть плавленный сыр на терке? :D " положить в холодильник, подморозить, а потом натереть.
user vote
20 elo 15 jäseneltä: Kvazimorda
как натереть плавленный сыр на терке? :D
user vote
20 heinä 15 jäseneltä: NortSK

     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Salaatit ja Salaatinkastikkeet Välipalat Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: raisaaromaa
Tuoreen makuinen, tuoksuva ja terveellinen välipala.
jäseneltä: Mirkelo
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.
jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: Mirkelo
Niin juustomainen ja herkullinen.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

176 kaloria yhdessä Еврейский Салат annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 8% hh, 21% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
737 kJ
9%
176 kcal
Rasvaa
13,67g
20%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,205g
6%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,503g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,525g
Hiilihydraatit
3,52g
1%
Sokereita
0,43g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
9,36g
19%
Suola
0,26g
4%
Kolesterolia
156mg
Kalium
52mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
GDA:sta*
(176 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (9%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (21%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.