Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
4 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
15 min
Kypsennysaika:
1 h
Ateriatyyppi:
Keitot
Pääruoat
Lounas
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Barabika

Суп-Пюре с Нутом и Карри

Приятный пряный суп-пюре.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Замочить нут в воде на 12 часов. Поставить варить куриное филе и замоченный нут, варить минут 40.
  2. Лук и чеснок обжарить на сковороде. В кастрюлю закинуть картофель, затем лук с чесноком. Варить пока картофель ни станет мягким.
  3. Блендером измельчить все до состояния пюре. Добавить карри. Довести до кипения.
  4. Выключить суп. Украсить зеленью.
120 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Keitot Pääruoat Lounas

Uusimmat reseptit

jäseneltä: laura.marleena
Makea, pehmeä ja täyteläinen maku.
jäseneltä: eevi_
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
jäseneltä: raisaaromaa
Tuoreen makuinen, tuoksuva ja terveellinen välipala.
jäseneltä: tranpham
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

337 kaloria yhdessä Суп-Пюре с Нутом и Карри annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 14% rasva, 43% hh, 43% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1408 kJ
17%
336 kcal
Rasvaa
5,02g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,832g
4%
Transrasvaa
0,025g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,366g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,999g
Hiilihydraatit
35,9g
14%
Sokereita
1,59g
2%
Kuitua
2,2g
Proteiinia
35,71g
71%
Suola
0,73g
12%
Kolesterolia
72mg
Kalium
320mg
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
GDA:sta*
(336 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (43%)
 
Rasvaa (14%)
 
Proteiinia (43%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.