Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Sour Cream (Fat Free)

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
310 kJ
4%
74 kcal
Rasvaa
0g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0g
Hiilihydraatit
15,6g
6%
Sokereita
0,39g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
3,1g
6%
Suola
0,35g
6%
Kolesterolia
9mg
Kalium
129mg
6%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 04 helmi 08 05.07 ap.
4%
GDA:sta*
(74 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (83%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (17%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
74
Rasva
0g
Hh
15,6g
Prot
3,1g
Kohteessa Sour Cream (Fat Free) (100 g) on 74 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 83% hh, 17% prot.

Samankaltaiset kohteet luokasta Smetana:

Hapankerma
Hapankerma (Rasvaa Vähennetty)
Hapankerma (Kevyt)
Hapankerma (Rasvaton)
  Näytä lisää kohteen Smetana ravintotietoja

Katso myös:

Werther's Original Cream Candies (Sugar Free)
Linkosuo Kaurasipsi Sour Cream
Pringles Sour Cream & Onion
Pringles Sour Cream & Herbs
Crusti Croc Sour Cream & Onion Crisps
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pohjolan Meijeri Smetana Laktoositon
Deliciest Ruokafraiche Valkosipuli
UniCafe Smetanasilakat
Fazer Amica Guacamole-Smetana
Fazer Amica Broilerinfilee Smetana-Kurkumakastikkeessa
Pirkka Laktoositon Mieto Maitorahka


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.