Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Frischli Leckermäulchen

Stracciatella Quark 6 x 50 g

Ravintosisältö
Annoskoko
1becher 50 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
316 kJ
4%
76 kcal
Rasvaa
2,40g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
9,70g
4%
Sokereita
-
Proteiinia
2,40g
5%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 19 loka 11 01.49 ap.
4%
GDA:sta*
(76 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (55%)
 
Rasvaa (31%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
76
Rasva
2,4g
Hh
9,7g
Prot
2,4g
Kohteessa 1becher 50 g on 76 kaloria
Kalorien jakautuminen: 31% rasva, 55% hh, 14% prot.

Erityyppisiä ruokia luokassa Maito:

Maito (Vähärasvainen)
Rasvaton Maito
Ykkösmaito (1% Rasvaa)
Kevytmaito (2%)
Maito
  Näytä lisää kohteen Maito ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Jogurtti:

Tavallinen Jogurtti (Rasvaton)
Tavallinen Jogurtti
Vaniljajogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti (Vähärasvainen)
Hedelmäjogurtti (Rasvaton)
  Näytä lisää kohteen Jogurtti ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 x 1becher 50 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Benecol Jogurttijuoma Mustikka
Milbona High Protein Blueberry
Arla Luonto+ Rahkajogurtti Vanilja
Isey SKYR Air Karamelli
Juustoportti Jugurttirahka Lakka
Maitomaa Maustamaton Pehmeä Laktoositon Jogurtti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.