Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1521 kJ
18%
364 kcal
Rasvaa
30,00g
43%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
19,000g
95%
Hiilihydraatit
0,40g
0%
Sokereita
0,40g
0%
Proteiinia
23,00g
46%
Suola
0,93g
16%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 06 tammi 24 03.30 ip.
18%
GDA:sta*
(364 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (74%)
 
Proteiinia (25%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
364
Rasva
30g
Hh
0,4g
Prot
23g
Kohteessa 100 g on 364 kaloria
Kalorien jakautuminen: 74% rasva, 0% hh, 25% prot.

Luokkaan Noche Buena ja Juusto liittyvät:

Brie-juusto
Makaroni- tai Pastasalaatti Juuston kanssa
Juusto-Riisikakku
Finlandia Juusto
Camping Juusto
Parsakaalivuoka (Parsakaali, Riisi, Juusto, Sienikastike)
  Näytä lisää tuotteita: Noche Buena Juusto

Lisää Noche Buena tuotteita:

Bueno White
Bueno
Kinder Bueno Ice Cream
Buen Pan
Kinder Bueno Ice Cream Bar

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Milbona Minis Classic Cheese
Italiamo Ricotta Dolce
Coop Creamy Tomato Soup with Mascarpone
Coop Mozzarella Laktoositon
Coop Salaattijuustokuutiot Kevyt
Milbona Sandwich Slices with Emmental


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.