Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1163 kJ
14%
278 kcal
Rasvaa
5,30g
8%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,600g
3%
Hiilihydraatit
45,40g
17%
Sokereita
2,30g
3%
Kuitua
3,9g
Proteiinia
9,90g
20%
Suola
1,20g
20%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 touko 24 02.12 ip.
14%
GDA:sta*
(278 cal)
14% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (67%)
 
Rasvaa (18%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
278
Rasva
5,3g
Hh
45,4g
Prot
9,9g
Kohteessa 100 g on 278 kaloria
Kalorien jakautuminen: 18% rasva, 68% hh, 15% prot.

Luokkaan Pullapirtti ja Leipä liittyvät:

Kauraa
Kaurakas
Graham Sämpylä
CM-Mammuttisämpylä
Ohrarieska
Kaurasiemenpalat
  Näytä lisää tuotteita: Pullapirtti Leipä

Lisää Pullapirtti tuotteita:

Mökkipulla
Rouhean Rukiinen Vuokaviipale
Kanelikierre
Kevätpitko
Kristallipulla
  Näytä kaikki tuotemerkin Pullapirtti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Leipä:

Sämpylä
Täysjyvävehnäleipä
Ruisleipä
Taikinajuurileipä
Monijyväleipä
Vaalea Leipä
  Näytä lisää kohteen Leipä ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Herkkurieskanen
Huovisen Leipomo Ruisvuoka
Gateau Unikkosämpylä
Pekan Leipä Ruispala
Lapin Leipomo Lappi Ruissiemenleipä
Subway Nacho Chicken


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.