Päiväkirja - PettaPeMe3e, 21 touko 20

Dag 14.

Röd dag och sovmorgon.

Känns skönt att kunna somna om när man alltid vaknar runt 5, känner mig pigg och utvilad och på något sätt så säger kroppen att det ska bli skönt att gå ut och köra rundan.

I spegeln börjar det synas på kroppen att jag tappar vikt. Framför allt på bröst och mage. Att jag dessutom varje dag pressar mig att göra 3x15 reps med situps och armhävningar. Att komma dit var ett H**vete !
Första dagen kunde jag inte göra mer än 2 situps och kanske 3 armhävningar.

Men med lite enklare varianter och smärre fusk så kan jag efter 14 dagar stolt säga att motivationen är hög att genomföra dessa stärkande övningar efter dagens walkingpass.

Att essutom bokföra det jag äter är också en morot och motivation.
Även om jag äter dåligt och dricker alkohol, vilket visar att en viss viktminskning kan ske även om man "FUSKAR". Jag tror att man inte måste följa strikt att sluta med alla frestelser utan med kontinuerlig motion kan tappa vikt.
I det långa loppet så kanske jag behöver strypa matintaget samt alkoholen för när den första stora vikttappet planar ut så behöver man reducera mer. Men så här motiverar jag att ändå ha kvar lite lyx i vardagen till en början. Vad framtiden utvisar med vikttapp får jag se senare och då kan jag alltid reducera annat.

Rundan avklarad nu.

5km 50min

Må bäst och kämpa på där ute och passa på och njut av eventuell ledighet och väder !!

//Peeter

Näytä dieettikalenteri, 21 toukokuuta 2020:
1464 kcal Rasva: 93,01g | Prot: 113,24g | Hh: 35,87g.   Aamiainen: Svenskt Kosttillskott Core Whey Protein, Kaffe. Lounas: Stekt Tofu, Santa Maria Tikka Masala. Päivällinen: Rosévin, Kronfågel Kycklinglårfilé. Välipalat/Muut: Scan Rökt Skinka, Bearnaisesås, Dulano Tjock Grillkorv. lisää...
2837 kcal Harjoitus: Kävely (reipas) - 6.5 km/h - 50 minuuttia, Nukkuminen - 9 tuntia, Lepo - 14 tuntia ja 10 minuuttia. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   


     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - PettaPeMe3e


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.