Päiväkirja - MoonSod, 13 maalis 18

Mjukstartade efter sjukdom med yoga igår. Det var fjärde gången jag gick på det och nu börjar jag kunna relatera mer till det. Börjar kunna andas rätt och slappna av när det behövs. Stretchningen är det mer att jobba på men börjar uppskatta det mer o mer.

Idag så började jag dagen med ett cirkelpass på jobbet. Företaget som jag jobbar på (i Danmark) erbjuder något som kallas för ”Nyt liv” och är en del i att främja hälsan över lag. Företaget har hyrt in en pt som håller pass med oss två gånger i veckan i vårt sportcenter plus att vi har tillgång till personlig rådgivning. Robin, som pt’n heter, är tuff men bra på att peppa och samtidigt rätta oss när vi behöver förfina tekniken etc.

Näytä dieettikalenteri, 13 maaliskuuta 2018:
1404 kcal Rasva: 41,77g | Prot: 97,88g | Hh: 168,56g.   Aamiainen: Arla Yoghurt Kvarg Vanilj, ICA Hallon Frysta. Lounas: Gurka (med Skal), Morötter, Sojabönor, Vitt Ris, ICA Grytbitar av Ytterlår, Blå Band Currysås. Päivällinen: Felix Chilisås, Arla Riven Ost Mozzarella, Pärsons Rökt Skinka, Vasa Portello, Orientbröd Liba Bröd Osötat Vete Bröd. Välipalat/Muut: Banan, Digestive Digestive Oliv, FCB Proteinpro Strawberry Yoghurt. lisää...
2254 kcal Harjoitus: Kuntopiiri - 40 minuuttia, Nukkuminen - 8 tuntia, Lepo - 15 tuntia ja 20 minuuttia. lisää...

5 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Lyxigt med pt på jobbet! Skulle vi behövt på mitt arbete också 
13 maalis 18 jäseneltä: ccaf

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - MoonSod


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.