Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
8 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
40 min
Kypsennysaika:
30 min
Ateriatyyppi:
Leivät ja Leivotut Tuotteet
Jälkiruoat
Välipalat
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: Lynx56

Твороженный Манник

Вкусный пирог с высоким содержанием белка.

Ainesosat

Ohjeet

  1. Манку перемешать с кефиром и творогом.
  2. Взбить яйца, добавить сахар, щепотку соли и гашенную соду.
  3. Все перемешать и поставить на 30 мин, чтобы манка набухла и тесто загустело.
  4. Форму обсыпать щепоткой манки, залить тесто, сверху украсить кружочками клубники. Поставить а духовку на 40 мин при 180 градусах.
185 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 


     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Leivät ja Leivotut Tuotteet Jälkiruoat Välipalat

Uusimmat reseptit

jäseneltä: vnsaah
Tämä helppo ja herkullinen ruokalaji, joka valmistuu vain 25 minuutissa.
jäseneltä: huko1
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
jäseneltä: Mirkelo
Niin juustomainen ja herkullinen.
jäseneltä: Mirkelo
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

118 kaloria yhdessä Твороженный Манник annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 13% rasva, 44% hh, 43% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
492 kJ
6%
118 kcal
Rasvaa
1,68g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,61g
3%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,55g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,253g
Hiilihydraatit
12,57g
5%
Sokereita
2,79g
3%
Kuitua
0,9g
Proteiinia
12,28g
25%
Suola
0,19g
3%
Kolesterolia
51mg
Kalium
88mg
4%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
GDA:sta*
(118 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (44%)
 
Rasvaa (13%)
 
Proteiinia (43%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.