Valmisteluiden vaatima aika: 10 min
Kypsennysaika: 30 min
Ateriatyyppi:
Alkupalat
Pääruoat
Lisukkeet
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Milanesa de berenjena rebozada en avena.
Ainesosat
Ohjeet
- Se corta una berenjena en tres, luego se las pasa por una clara y se las reboza con avena. Luego colocas fritolin en una sartén y la llevas al horno por 30 min. Pueden agregarle ajo, perejil u otros condimentos que le den más sabor.
81 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Alkupalat
Pääruoat
Lisukkeet
Uusimmat reseptit
Herkullinen resepti aamiaiseksi tai jokapäiväiseen herkkuun.
|
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähähiilihydraattinen resepti.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
68 kaloria yhdessä Milanesa de Berenjena annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 68% hh, 18% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
285 kJ
3%
68 kcal
Rasvaa
1,19g
2%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,351g
2%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,335g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,43g
Hiilihydraatit
12,07g
5%
Sokereita
2,2g
2%
Kuitua
4,2g
Proteiinia
3,13g
6%
Suola
0,05g
1%
Kolesterolia
0mg
Kalium
221mg
11%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (67%)
Rasvaa (15%)
Proteiinia (18%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|