Valmisteluiden vaatima aika: 30 min
Kypsennysaika: 30 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
A great flavor combination of eggplant and peppers.
Ainesosat
Ohjeet
- Chop all the vegetables into large pieces and slice the onions and mushrooms. Crush the garlic with the side of your knife and place in with the vegetables whole.
- Place in a large roasting pan sprayed with cooking spray and roast at 400 °F (200 °C) stirring every ten minutes until vegetables are browned.
- Remove the vegetables to a large bowl and add the canned tomatoes and stir. Add salt and pepper to taste and garlic powder if you like.
- Place the cooked rice in the bottom of the roaster and pour vegetable mixture over the top. Spread the parmesan cheese on top evenly and bake for 30 minutes at 400 °F.
172 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
Arvostelut
where is the egg plant?
13 maalis 13 jäseneltä: MargoP
|
Nix the cheese.
21 tammi 11 jäseneltä: vegangal
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.
|
Yksinkertainen, maukas ja vähäkalorinen resepti.
|
Niin herkullinen ja syytön jälkiruoka tai välipalaksi.
|
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
166 kaloria yhdessä Ratatouille annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 14% rasva, 70% hh, 15% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
695 kJ
8%
166 kcal
Rasvaa
2,77g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,996g
5%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,474g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,148g
Hiilihydraatit
30,32g
12%
Sokereita
3,55g
4%
Kuitua
3,1g
Proteiinia
6,55g
13%
Suola
0,46g
8%
Kolesterolia
5mg
Kalium
348mg
17%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (71%)
Rasvaa (14%)
Proteiinia (15%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|