Valmisteluiden vaatima aika: 10 min
Kypsennysaika: 20 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
Koolhydraatarme risotto van bloemkool met champignons, erwten, knoflook en parmezaanse kaas.
Ainesosat
Ohjeet
- Verkruimel de bloemkool in de keukenmachine. Doe het in een kom en vermaal de walnoten en pijnboompitten samen in de keukenmachine. Snipper de ui en knoflook en bak deze in wat olijfolie glazig. Voeg de bloemkool, erwten en champignons en bak even mee. Maak van het bouillonblokje 500ml bouillon en giet dit erbij. Laat het geheel 5 min zachtjes koken tot het grootste deel van het vocht verdampt is. (Eventueel wat afgieten) meng de gemalen noten en parmezaanse kaas erdoorheen.
267 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Arvostelut
Ik heb het nog niet gekookt. Wil ik vanavond doen!
08 syys 20 jäseneltä: Elvybarbar
|
Ik heb ook de champignons in de blender gedaan 😘
30 heinä 17 jäseneltä: Mylut
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Pehmeä, herkullinen ja hieman makea jälkiruoka.
|
Herkullinen resepti lounaaksi tai illalliseksi.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
Helppo ja nopea, vähäkalorinen resepti aamiaiseksi.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
441 kaloria yhdessä Bloemkool Risotto annoksessa.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Kalorien jakautuminen: 61% rasva, 24% hh, 15% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1845 kJ
22%
441 kcal
Rasvaa
30,55g
44%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,478g
22%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
7,305g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,267g
Hiilihydraatit
27,34g
11%
Sokereita
9g
10%
Kuitua
9,7g
Proteiinia
16,6g
33%
Suola
2,33g
39%
Kolesterolia
7mg
Kalium
641mg
32%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (24%)
Rasvaa (61%)
Proteiinia (15%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|